vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 1. lokakuuta 2011

Helsingin humussa


Työmatkaani Helsingissä yhdistin vierailun tyttäreni luona hänen uudessa kodissaan ja teatterin. Hauska yhteensattuma oli teatteriesityksen aihe (Homo-musikaali) ja minun työmatkani, olin nimittäin käymässä Sexpossa. Junamatkan aikana jännitin ehtimistäni näytökseen, kiire ei olisi, jos juna on ajallaan ja olihan se, täydet pisteet VR:lle! Eli suoraan junalta näytökseen! Musikaali oli ajatuksiaherättävä ja populistinen. Musiikki pauhasi kovaa ja näytös oli "ylipitkä" 3 tuntia 15 minuuttia. Pääosassa oli Juha Muje ja oikeastaan hänet nähdäkseni valitsin umpimähkään tämän esityksen. Mukana oli paljon muitakin julkisuudesta tuttuja näyttelijöitä mm Munamiehenä paremmin tunnettu näyttelijä, oikeasti en muista hänen nimeään..en tiedä onko hyvä näin..Näytös ei vienyt minua mukanaan, oli se hyvä, mutta jotain siinä oli sellaista etten täysillä pitänyt.

En ole aikaisemmin käynyt Helsingin kansallisteatterissa, kaunis rakennus, josta yritin jonkun kuvan ottaa, mutta ei ne oikein onnistunut. Tässä kuva parvelta.
Paikka oli 1.parvella. Kuvat käytävältä ja aulasta, jossa oli väliaikatarjoilu.

Tytön koti oli valoisa ja  viihtyisä, hänen näköisensä.

Nala on sopeutunut uuteen kotiin.


Emännän poissaollessa kissa hyppii pöydällä...tai oikeammin lojuu..jää kiinni jos emäntä vilkaisee sivuilleni...
3 kommenttia:

 1. Kissan paikka ON pöydällä :-D Onpa kaunis kissa, ihana!

  VastaaPoista
 2. Minä haluan nähdä kyllä tuon Homon, se kiinnostaa kovasti. Kansallisteatteri on kyllä kaunis. Kun oli Runokuu, kävimme siellä illalla kiertokävelyllä, jossa kerrottiin Kansallisteatterin kummituksista, aika hauskaa.

  VastaaPoista
 3. Saila: Nala on tosi upea, näyttää parantuneen anoreksiasta, jonka se on saanut diagnoosikseen.

  Kirjailijatar: musikaali on ajatuksia herättävä.Ihan edestä en ottaisi paikkaa, musiikki tulee kovaa.
  Olen ottanut nyt ohjelmaksi Helsingissä käydessä kulkea taide-esityksissä, kyllästyttää kaupoissa kulkeminen..tulevalla viikolla menen sinne taas ja jos en muuta keksi käyn taidenäyttelyssä.

  VastaaPoista