vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Sataa sataa ropisee

Kummasti tuo sateinen ilma väsyttää. Harmittelen myös kesäkukkien kohtaloa tuolla sateessa, nyt olisi aurinko paikallaan ennen kuin nuupahtavat kokonaan.


Sisälle ehdin hakea ennen sadetta lupiineja. Pidän niistä vaikka kait lupiini on rikkakasvi  ja kuulemma pahemmanluokan sellainen, vie muilta elintilan. No, meidän pihassa on pystytellyt yhdessä nurkassa hissukseen, ei ole liiemmin levinnyt.


Arabian kannu on anoppilasta aikanaan saatu. Kaunis.Ystäväni kävi Tukholmassa yo-juhlissa ja sain tuliaispussin, joka sisälsi
2 lehteä kuninkaallisista häistä, ainoan Madeleinen häihin tehdyn tuotteen eli karkkitytterön (kuin Mariannekarkkeja), kihlakuvan, juhlaservetit ja- kynttilät oman kotini juhlia varten ja ovimagneetin jossa oli koko kuninkaallinen perhe poseeraamassa. Kelpaa hyvin mulle. Tiedän, että ihmiset olivat vähän pettyneitä, kun ei ollut mukeja, t-paitoja ym. tuotteita häitten aikaan myynnissä, faneja on muitakin kun minä.


Häistä hautajaisiin.

Vietin eilen päivän toisen ystäväni äidin hautajaisissa, jotka olivat kauniit ja lämminhenkiset. Saattoväkeä oli vain läheiset ja poismenneelle rakkaat ihmiset. Äiti uskoi enkeleihin ja on nyt läheisilleen suojelusenkelinä. Näin uskomme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti