vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 4. toukokuuta 2013

Kesäkalusteet


Pieni paratiisi-butiikki Sulvalta lopettaa toimintansa, siellä käydessäni löysin tälläiset kesäkalusteet terassille, aika söpöt. Pöydän virkaa toimittaa nyt kukkapöytä, jonka päälle suunnittelen laittavani lasin tai vaalean levyn, että saan siihen enemmän laskutilaa.

Anttilasta löysin pyöreät istuintyynyt, värivaihtoehtoja oli aika kehnosti, ruskean ostamani lisäksi musta ja meleerattu musta, josta tuli mieleeni vanhan miehen puvun housut:)

Pitkän jahkailun jälkeen palasin takaisin myymälään ja ostin tämän ihanuuden......jota en sitten malttanutkaan laittaa ulos terassille vaan kokeilin sitä makuuhuoneeseen ja näyttää istuvan sinne hyvin johtuen sänkymme metallisesta päädystä.

Siirrän sen kesän tullessa ehkä terassille.2 kommenttia:

  1. On nätti tuo "penkki", eikai sitä ulos voi viedä.. ja mikä luksus noin iso makuuhuone, että sinne mahtuu muutakin kuin vain sänky! Viimeinen kuva aivan ihana:)

    VastaaPoista
  2. Meillä mahtuu joka huoneeseen liikaa tavaraa:( Tosin makuuhuone on melko iso ja ilmava mistä pidän, kunhan saisin tapetit vaihdettua, olisin oikein tyytyväinen.

    Kaikissa kadehdittavissa kodeissa joita on kuvattu sisustuslehtiin on yksi yhteinen piirre: niissä on vähän tavaraa. Mietin usein mihin ihmiset laittavat tilpehöörinsä, lasten lelut, kirjat ym. Minä olen hamsteri:(

    Pidän ostamastani penkistä koko ajan enemmän, en raaski varmaan tänä kesänä laittaa ulos ruostumaan.

    VastaaPoista