vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tunnustus

Kiitos Enna:)
Tämän tunnustuksen sain Ennan kenkälaatikossa -blogista. Se on tunnustus blogille, jolla on alle 200 lukijaa...minulla on alle 20... Iso KIITOS Enna:)

Mielestäni jokainen blogi on erityinen, lukijamäärä ei sitä mittaa. On mukava seurata, kuinka kekseliäitä ihmiset ovat kodinsisustuksessa, mikä heitä kiinnostaa, minkälaisia ajatuksia ja toiveita ihmisillä on. Nautin matkakuvista ja- kuvauksista. Täällä on uskomattoman makeita persoonallisuuksia.
Omani on päiväkirjanomainen kuvaus tapahtumista ja tekemisistäni, joskus laitan jonkun itselleni tärkeän ajatuksen siihen mukaan.  Tiedän, että blogini on pinnallinen, mutta se on oma valintani.
Pidän myös ajatuksesta, että tyttäreni lukevat tätä. Heistä kirjoitan hyvin vähän enkä laita kuvia yksityisyyden vuoksi.


Tunnustukseen kuuluu jakaa se eteenpäin 5:lle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Tässä tulee tunnustus blogeille jota seuraan mieluusti, olkaapa hyvät!

                                  Tarleenalle
                                  Ollaan runotalossa
                                  Lumivalkeaa
                                  Enttirinteen elämää
                                 Tää ois tän koti


8 kommenttia:

 1. Blogimaailma on siitä kiva, että siinä pääsee tutustumaan muiden ihmisten elämään ja kiinnostuksiin, ihan niin kuin sanotkin. Ja jokainen saa itse päättää mitä kertoo, ja miten. Kiitos kivasta blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, käyn vastavierailulla blogissasi joka päivityksen jälkeen, sulla on niin hauskat kuvat, (pidän kissoista ylipaljon) ja ajatuksesi tuntuvat hyviltä.

   Poista
 2. Kiitos paljon tunnustuksesta. Ollaan Runotalossa blogini on toistaiseksi tauolla, kun keskityn enemmän pääblogiini Runotaloon. Blogimaailma on koukuttava ja siellä asustaa paljon ihania, erilaisia ihmisiä. Mukava kun muistit minut. Toivon kauniita arjen hetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, huomasin että olet siirtynyt Runotaloon, mutta jostain syystä en saanut sitä auki. Ajattelin laittaa nimittäin tunnustuksen Runotaloon eli laita tunnustus sinne vain:)

   Poista
 3. Kaunis kiitos tunnustuksesta katariina<3 Omalla lukulistallani on iso määrä "erikokoisia" blogeja ja jokaista on mukava seurata,ihan hirmu tylsäksihän se kävisi jos kaikki kirjoittaisivat samalla tavalla samoista asioista samanlaisten kuvien kera,erilaisuus on rikkautta ihan joka paikassa,myös täällä blogistaniassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, sulla on tosi hauska tyyli blogissasi, rohkea!

   Poista
 4. Suuri kiitos! Olen ihan hämilläni oman höpöhöpöblogin saamasta tunnustuksesta :)

  Ihana yllätys löytää uusi blogi ja uusi lukija, johon ei ole ennen tutustunut. Pitääpä tutkia blogiasi oikein ajan kanssa. Lisään sinut listalleni.

  VastaaPoista
 5. Oi mikä hieno kunnia! Kiitos hyvin lämpimästi tästä :) Nyt on helppo hymyillä!

  VastaaPoista