vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 19. joulukuuta 2011

Aika kauppaa tavaran

Joulusiivoja tehdessäni löysin kaapin perältä edesmenneen appiukkoni meille tekemän adventtikynttilänjalan. Sitä katsellessani olin kerrankin tyytyväinen , että minuun iski siivousinspis!

Se ehti juhlistaa 4. adventtisunnuntaita.
Perinteinen malli ja kuviot. Arvokkaaksi sen tekee myös se, että Mattipappa ei ollut mikään kädentaitaja, tätä tehdessä on mennyt monta erinäistä tuntia ja tuntuu mukavalta ajatella, että hän on nähnyt vaivaa lahjan eteen.


Silloin kun me saimme sen , se ei tuntunut sopivan sisustukseen ja oli liian vanhanaikainen, mutta niin vain on käynyt, että aika on tehnyt tehtävänsä...joko minusta on tullut vanha ja vanhanaikainen tai sitten tälläiset kyntteliköt alkavat tulla muotiin. Siinäpä miettimistä joulunpyhiksi.

Ensi viikon vietän lomaa, en tapaa pitää lomaa ennen joulua, mutta nyt tuntuu, että se olisi ollut tarpeen. Tunne siitä johtuu suurelta osin ilmoista, tästä lämpimästä syksystä, sen PIMEYDESTÄ, se on vienyt voimia. Ihanaa ajatella, että ensi viikolla alkaa päivät pidetä, tammikuussa toivottavasti voin nauttia lumesta, kylmästä kuulaudesta ilmassa ja valon lisääntymisestä, joka antaa vihjeen kevään tulosta. Vaikka en pidä keväästä, elän sen läpi ajatellen tulevaa kesää, joka on lempivuodenaikani.


1 kommentti: