vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ostoksia Dollys boutiqueasta

Lupasin laittaa kuvia löydöistäni lempiputiikistani. Tässä muutama:
Tämä oli pakko saada, just mun tyylinen laukku ja sopivan kokoinen. Niitit tekee sen melko raskaaksi, no eipä tule ostettua sisälle liikaa tavaraa:) Laukku on nahkaa.
Minna Parikan suunnittelemat kengät ovat vielä mietintämyssyssä värinsä vuoksi. Jalkaan istuvat tosi hyvin, korko on sopivan korkea, varsinkin nyt kun olen pitkään käyttänyt matalia saappaita. Kesää kohti mentäessä tuo väri kyllä houkuttaa....Takana näkyy Lisbeth Dahlin sateenvarjo, niin naisellinen.Nämä ovat kyllä söpöt ja malliltaan ajattomat. 4 kommenttia:

 1. Vau noita kenkiä! Minna Parikoista minäkin haaveilen, niillä olisi kiva kipittää kaupungin katuja :-)

  VastaaPoista
 2. Upea laukku.

  Täällä podetaan laukkukuumetta,joku iso nahkalaukku olis mielessä.Olen jo sopivankin löytänyt,mutten raaski ostaa.=)Ainakaan kertoa isännälle hintaa.

  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana laukku.

   Noista samoista Parikan kengistä punaisina olen haaveillut, mutta jäänevät ikuiseksi haaveeksi, eivät oikein istu yhteen tukisukan kanssa. :)

   Poista
  2. Tämä laukku oli alennuksessa, muuten en olisi raskinut ostaa.
   Minnan kengät arvelluttaa myös siksi, että korot ovat päällystetty mokkanahalla myös, kuinkahan äkkiä menevät pilalle. Enna: ei tukisukka estä käytöä, kengissä on hyvä lesti:) Itseäni haittaa enemmän kun on mekko päällä ja ne näkyy.

   Poista