vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kevät tulee kohisten

Ihana auringonpaiste hellii meitä! Lumi sulaa kohisten, kissa on levoton, ei tiedä olisko sisällä vai ulkona. Levottomuus tarttuu itseenkin. Matkasuunnitelmia teen mieheni kanssa, jonnekin pitää päästä....

Nyt istuisin matkalla Amerikkaan jos suunnitelmat olis mennyt niin kuin alunperin ajattelin, mutta eipä onnistunut, jospa sitten joskus. Olishan se mukava joskus sinnekin päästä, vaikka maailma on täynnä paikkoja joissa haluaisi käydä, toinen toistaan erikoisempia. Blogeissa on ihania kuvia ja kuvauksia matkoilta, mukavasti pääsen niitä lukemalla mukaan matkoille:)

Terassilta lumet sulaa pois, kissa ehti karata kuvasta, nuuskii talon nurkkia, kaverit ovat käyneet jättämässä viestejä ja levoton kuningattaremme on karannut etsimään ystäviään.

Nautitaan kirkkaudesta , auringosta, unohdetaan likaiset ikkunat, rypyt kasvoilla , jotka aurinko armottomasti paljastaa.....parin kuukauden päästä tulee pehmeä, armollisempi auringonaika, kesä. Sitä odotellessa, jaksaa, jaksaa...


2 kommenttia:

  1. Ei haittaa rypyt eikä pölyt,just tulin piiiiiitkältä kävelylenkiltä ja ai että mä nautin tuosta auringonpaisteesta<3 Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! Tämäkin päivä on mahtava, jostain sain tarmoa ja siivosin (!!) kotona ja nyt ulos!!

      Poista