vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Synttärit 30.6.

On ihanaa huomata, että on ystäviä jotka muistaa vielä synttäreinä, vaikka itse jo toivoo lukujen vähenevän mieluummin kuin lisääntyvän.

Quriosasta löysin itselleni lahjan....


tai sain hyvän tekosyyn , sillä tämä käsinvirkattu peite on aivan ihana. Se odotti minua.
Se on niin iso, että menee myös makuuhuoneeseemme, mutta sai nyt paikan alakerran pikkuhuoneesta.


Varsinainen yllätys odotti pihassamme. Vuosia ollaan suunniteltu tätä:
Isäpappahan se oli taas ollut puuhapetenä ja rakentanut roskakatoksen meille! Ihan valmishan se ei vielä ole, katto ym puuttuu ja maalaus, mutta hyvällä mallilla jo nyt!


Kiitos ystävät lahjoista!

Vaaleassa pussissa on kauniit tyynynliinat ja ruskean pussin sisältä löytyi tälläinen ihanuus:


sain kruunun Ennalta, jolla on mielestäni aivan ihastuttava  koti ja myös blogi: ennan kenkälaatikossa.
Ennan luona viihtyy, silmät näkee niin paljon kaunista ja kivasti keksittyä sisustusta ja juttua riittää.

Niin hyvin lahjanantaja minut tuntee, että kruunun sisään on eksynyt valkoinen kimalteleva kynttilä, meidän kummankin päiviä juhlistaa ympäri vuoden kynttilänvalo. Toki kruunun sisään voi laittaa kukankin ja tyhjänäkin se on kaunis.Työpöydälleni oli tuota kukkia!

5 kommenttia:

 1. Oikein hyvää synttäriä,myöhästynyttä sellaista.

  Pitkästä aikaa olen taas blogikierroksella,sikäli mikäki virtaa riittää akuissa.Meillä kun täällä mökillä ei ole sähköä,ollaan akkujen varassa joita aurinko lataa.

  Ihanalta paikalta vaikuttaa tuo Quriosa,oikea aarreaitta.Pitääkin tutkiskella olisiko tässä meidän lähettyvillä.Pitäisi joku lomareissu ajella.

  Nyt lueskelen vielä aiempia postauksiasi.Oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän päivänsankaritar kruunun ansaitsee! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia:)
  Tämä päivä on mennyt tehdessä lomasuunnitelmia..en osaa olla jos en tiedä mitä loman aikana tehdään. Kummallista. Jos saan moponi pelittämään kunnolla, niin matkataan Rovaniemeä kohti, Ounasjoen varteen. Hieno paikka.

  VastaaPoista
 4. Voihan ristus... nyt kyllä hävettää, että synttärisi meni jo...meikäläisellä ollut kädet enemmän kuin täynnä kun on sekä töissä palkkaduunissa että talkoohommissa Football Cupissa to-pe-la-su ja samalla kuskaamassa eestakaisin tuota pikkupelaajamme... En kehtaisi edes näin myöhäisessä vaiheessa enää oikeastaan onnitellakaan, mutta ajatuksissani olet kovasti! Hyvää kesälomaa ja nauti joka hetkestä!

  VastaaPoista
 5. Anki: tällä iällä ei haittaa ollenkaan jos ei ikääntymistä huomata...Nyt nautitaan lomasta!Sen verran olen seurannut, että tiedän football cupin olevan meneillään, kummityttö siellä mukana myös:) Toivottavasti pelit meni hyvin!

  VastaaPoista