vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Lomalla:)

Ihanaa, alkoi loma! Aamulla tuuli leyhytti kauniisti pitsiverhoa, oli pakko ottaa kuva. Eihän sitä työaamuina ehdi istua ja katsella mitä ympärillä on...Tänään tein lomasuunnitelmat, jostain syystä en osaa olla vain. Johonkin on päästävä, kaikenlaisia tapahtumia ja paikkoja on, johon tekee mieli mennä, mutta kaikkea ei voi saada... Välillä tuntuu, että kaikki kivat tapahtumat on samana viikonloppuna, hmm.

Mopon pitää päästä huoltoon, toivottavasti heti maanantaiaamusta. Sillä sitten suuntaan kohti Rovaniemeä ja Ounasjokea.
Viime kesänä tehtiin kierros Turun saaristossa ja nyt siis pohjoiseen.

Katsoin Porin jazzin ohjelmistoa, ai, ai, kun oli kiva ohjelmisto. Taitaa silti jäädä kokematta tältä kesältä.

Ja matkan lämpöönkin ostin, mutta siitä sitten tuonnempana..

Nyt kun suunnitelmat on koossa, voin keskittyä taas  kotiin ja puuhasteluun täällä.
Jotkut tavarat etsivät paikkaa meiltä..Olen kehno keksimään ideoita, sisustamaan kotiani..kauniita tavaroita löydän, mutta en löydä niille arvoistaan paikkaa. Sisustusblogeja seuratessani huomaan kuinka mahdottoman hyviä ihmiset ovat kotiaan sisustamaan. Välillä on pakko lueskella ihan muita juttuja, ettei harmita niin kovaa oma osaamattomuus:(

 
Terassin tyhjää seinää vasten keksin nämä vanhat tikapuut. Luulen, että otan ne sisälle jossain vaiheessa ja teen lehtitelineen niistä. Tai laitan koristeeksi seinää vasten. Monessa blogissa on vanha ovi koristamassa seinää, tämä on siitä ikään kuin kevyempi versio.Ystäväni maalaama taulu lähtee näyttelyyn Hämeenkyröön, sen tilalle laitin tämän oppimateriaalin, joka on vuosien saatossa vähän kärsinyt, mutta niin hellyyttävä.

Kesäkynnet.


Mukavaa ja rentouttavaa keskikesää kaikille:)

4 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja virkistävää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että matka lämpöön on varattu :)

  Meillä vielä päivä täällä tuhannen ja yhden yön tarnoiden kaupungissa, sitten pohjoiseen, ehkä jopa tosi pohjoiseen, saa nähdä.

  VastaaPoista
 3. Sicna: Kiitos,tämän ensimmäisen päivän olen aloittanut hitaasti nautiskellen:)

  Kirjailijatar: Matkanne näyttää onnistuneen, kauniit kuvanne ja kuvauksenne sai aikaan sen, että mietitään varausta samaan paikkaan:)

  VastaaPoista
 4. Hyvää loman alkua ja jatkoa!
  Kuules, kyllähän sinä sisustaa osaat! :)

  VastaaPoista