vihkikimppuni kukka

vihkikimppuni kukka

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Eka lomapäivä

Työssä ollessa sitä toivoo, että saisi aamusta nukkua pitkään...mutta en malttanutkaan kun siihen oli tilaisuus. Mutta olen aloittanut päivän tosi hitaasti ja nautiskellen..jopa kodin askareet ovat tuntuneet mukavilta, jopa ne jotka kovasti tökkii tavallisesti.

Silittäminen voisi olla hieman kivempaa kun lauta sai uuden kauniin päällisen. Olen heikkona pitseihin. Onhan tuo vähän luksusta kun pitsi on tuolla takapuolella, mutta laudan voi nyt pitää esillä eikä tukkia kaappiin.
Isäni joka on ahkeruuden huippu, kävi jatkamassa synttärilahjani tekoa, vaihtoi lautoja kevyempiin, joo-o, ilmeisesti on kauniimpi niin! Lisäsi koristerimoja ja nyt pitäis löytyä kattotiilet, mutta se olikin kinkkinen juttu, tiilet taitaa olla tilaustavaraa.
Käyttömukavuuden vuoksi laitetaan vielä laatat laatikoitten alle, roskakuskien on helpompi siirrellä astioita.


Pihanurkissa on menossa muitakin projekteja, tästä sivusta oli otettava tuija pois, koska se tuntuu syöneen talon reunusta. Nurkkaan ei paista kuin aamuaurinko , olen kokeillut monenlaisia pensaita tähän, mutta mikään ei onnistu. Tuija siirrettiin pois ja kumma kyllä tuntuu juurtuneen uuteen paikkaansa. Tähän laitetaan jonkinlainen kuvio kivistä ja ehkä löydän jonkun puutarhakoristeen siihen, toivon niin. Tämä on miehen projekti, jonka hän haluaa toteuttaa yksin.Aurinkoisella reunalla kukkii pioni.
Pioni on kärsinyt mielestäni talven aikana. Se on ollut paljon tuuhempi ennen, pitää tarkistaa jostain hoito-ohjeet. Kaunis kukka, mutta sillä on turhan lyhyt kukinta-aika. Ehkä jollain toisella pionilla se on pitempi.


Fiia näyttää mallia rentoutumisesta ja kesälämpimistä nauttimisesta. Yö sillä on mennyt pyydystäessä, yritin  saada sen sisälle nukkumaan, mutta turhaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti